OM


PRIS OG PRAKTISK


Min timepris er kr. 1100,-. Timeprisen gælder - uanset ydelse og format*.


Jeg fakturerer den tid jeg bruger på det faglige arbejde, dog betaler I ikke for den tid vi bruger på det praktiske - altså på at koordinere forløb og aftaler, hverken når vi starter op eller undervejs.


I kan til enhver tid kan vende tilbage med uddybende spørgsmål til en samtale - eller rådgivningen som helhed, dette er også helt uden beregning. Det er der mange forældre der benytter sig af og er glade for.


Timeprisen kan variere, såfremt vi indgår en aftale om en særlig eller kombineret ydelse*. Det gælder eksempelvis match-pakkerne 'grundig' og 'komplet'. Alle priser er inklusive moms.


Ved valg af 'hurtig' råd & vejledning eller match er prisen fast, og her indgår - udover samtale (60 min), et handout med relevante fakta, paragraffer, møde- eller matchtips samt mulighed for opfølgning og sparring

(telefonisk, i op til 3 mdr.). Prisen er: kr. 1500,-.


Ved brug af samarbejdspartnere, vil I som forældre indgå særskilte aftaler med anden part.


I forbindelse med opstart, modtager I altid en skriftlig aftale, hvor alle væsentlige aftaleforhold indgår, herunder eksempelvis spørgsmål om alt fra GDPR til forberedelsestid ved bisidning og kørsel.


Fagprofessionelle (herunder organisationer der arbejder for/til forældre) bedes kontakte mig direkte for tilbud og pris, idet dette afhænger meget af læringsformat og ønsker om lokalt bestemt indhold.



SÆRLIGE YDELSER 


'HURTIG' RÅD & VEJL.

Til jer, der er ved at tage de første skridt, med et barn der har særlige behov. I får et overblik over mulighederne og hvordan I bedst muligt finder jeres vej (i systemet)  - og får det I ønsker for jeres barn.

'HURTIG' MATCH

Til jer, der ønsker et nyt pædagogisk tilbud eller en anden skole til jeres barn - og som har brug for kvalificeret sparring og et professionelt råd om de rammer og muligheder, der gælder i jeres situation.  

'GRUNDIG' MATCH

Til jer, der ønsker et nyt pædagogisk tilbud eller en anden skole til jeres barn. På et solidt grundlag, screeener og udpeger jeg den/de bedste match til jeres barn - og jeg viser jer vejen derhen.

'KOMPLET' MATCH

Til jer, der ønsker et nyt pædagogisk tilbud eller en anden skole til jeres barn - og ønsker at jeg er med hele vejen: fra vurdering, screening og udpegning til besøg og/eller bisidning når der er visitation.

unsplash